Inschrijven voor alles cursussen kan online of via een inschrijfformulier. Voor alle informatie over prijzen, kortingen en aanmelden ga je naar de pagina INSCHRIJVEN.

Basiscursus shiatsu en do-in

De N.S.K.S. wil shiatsu voor iedereen toegankelijk maken.
NSKS Basis- en familiecursus

De bakermat van shiatsu ligt oorspronkelijk bij de ‘gewone man’. Tot op de dag van vandaag is het op het platteland in Japan en China heel gewoon dat mensen elkaar met shiatsu behandelen. In Japan gaan mensen naar shiatsu therapeuten voordat ze naar de huisarts gaan. De N.S.K.S. wil shiatsu toegankelijk te maken en onder de aandacht brengen van een breed publiek. Door duidelijke en moderne communicatie en het in de hand houden van de kosten. De N.S.K.S. heeft het lesgeld al jaren nauwelijks verhoogd en is de goedkoopste opleiding van Nederland. Zo kan iedereen profiteren van de kunst om zichzelf en anderen te helen en gezond te blijven.

De basis- en familiecursus  bestaat uit 8 lessen van 2 uur. Het eerste uur wordt besteed aan Do-In waarin “Ki” ontwikkeling en meridiaanstrekkingen de hoofdplaats innemen. Meer weten over DO-IN? Bezoek dan de pagina DO-IN.
Het tweede uur wordt besteed aan het voordoen en beoefenen met partners van de basistechnieken van Klassieke Shiatsu. Deze cursus wordt 4 keer per jaar gegeven. Elk van de 4 cursussen behandelt de leer in een bepaalde houding en wel in volgorde:

1. Buikligging
2. Rugligging
3. Zittende houding
4. Zijligging

Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar oud, fit of niet, kan aan de basis- en familiecursus  meedoen. Deelnemers dienen gemakkelijke kleding mee te nemen, bij voorkeur zonder grote knopen of andere uitsteeksels die in de weg kunnen zitten. Katoenen kleding wordt aangeraden, maar is geen must.

Tijdstip: Woensdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur

Kijk voor meer informatie, lesdata en kosten op basiscursus of bekijk de volledige agenda.

Korting met z’n tweeën!

Wil je aan een basis- en familiecursus  meedoen? Wil je niet alleen komen? Breng een vriend(in), familielid mee en ontvang beiden korting. Wil je aan meerdere achtereenvolgende basis- en familiecursussen deelnemen (min. 2 en max. 4) dan is de korting ook geldig als je alleen jezelf aanmeldt.

Korting op beroepsopleiding voor basis- en familiecursisten!

Voor trouwe basis- en familiecursisten is er nu een speciaal aanbod. Bij aanmelding vóór het einde van de basis- en familiecursus , ontvangen zij het bedrag dat ze betaald hebben voor de basiscursus als korting op het lesgeld van de opleiding. Meer informatie en een waardebon vind je hier.