basiscursus 01

Start: 29 augustus 2018

De bakermat van shiatsu ligt oorspronkelijk bij de ‘gewone man’. Tot op de dag van vandaag is het op het platteland in Japan en China heel gewoon dat mensen elkaar met shiatsu behandelen. In Japan gaan mensen naar shiatsu therapeuten voordat ze naar de huisarts gaan. De N.S.K.S. wil shiatsu toegankelijk te maken en onder de aandacht brengen van een breed publiek. Door duidelijke en moderne communicatie en het in de hand houden van de kosten. De N.S.K.S. heeft het lesgeld al jaren nauwelijks verhoogd en is de goedkoopste opleiding van Nederland. Zo kan iedereen profiteren van de kunst om zichzelf en anderen te helen en gezond te blijven.

De basis- en familiecursus  bestaat uit 8 lessen van 2 uur. Het eerste uur wordt besteed aan Do-In waarin “Ki” ontwikkeling en meridiaanstrekkingen de hoofdplaats innemen. Het tweede uur wordt besteed aan het voordoen en beoefenen met partners van de basistechnieken van Klassieke Shiatsu. Deze cursus wordt 4 keer per jaar gegeven.

Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar oud, fit of niet, kan aan de basis- en familiecursus  meedoen. Deelnemers dienen gemakkelijke kleding mee te nemen, bij voorkeur zonder grote knopen of andere uitsteeksels die in de weg kunnen zitten. Katoenen kleding wordt aangeraden, maar is geen must.

Tijdstip: Woensdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur.Kijk voor meer informatie, lesdata en kosten op de cursuspagina: Basis- en familiecursus.

Korting met z’n tweeën!

Wil je aan een basis- en familiecursus  meedoen? Wil je niet alleen komen? Breng een vriend(in), familielid mee en ontvang beiden korting. Wil je aan meerdere achtereenvolgende basis- en familiecursussen deelnemen (min. 2 en max. 4) dan is de korting ook geldig als je alleen jezelf aanmeldt.

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands