level 1B 2019

Start 4 april 2020

Door de shiatsu opleiding te volgen, heb je in korte tijd een techniek in handen die je levenskwaliteit verbetert en rust brengt in een wereld vol prikkels en druk om te presteren. Met shiatsu heb je de kracht en kennis in eigen handen om je leven richting te geven en een beroep te leren, dat veel voldoening geeft.

Persoonlijke groei en voldoening

Wil je geen shiatsu therapeut worden? Ook dan is de opleiding een waardevolle manier om iets te leren waar je jezelf goed bij voelt en waarmee je jouw familie en vrienden kunt helpen net zoals de mensen in Japan dat al honderden jaren doen.

Gratis basiscursus voor snelle inschrijvers

Wat je motivatie ook mag zijn om deel te nemen, schrijf je NU in voor de shiatsu niveau 1 opleiding die op zaterdag 4 april 2020 begint, dan mag je de basiscursus shiatsu en Do-In die op 5 februari 2020 start GRATIS meedoen.

Geef jezelf deze opleiding cadeau, je verdient het!

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands