194684440_4329525023764181_751504625810969649_n

Komende evenementen die je niet wil missen!

 

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie geduld en alle complimenten die de afsluiting van ons seizoen via ZOOM zo leuk maakten. Niet vergeten, we hebben nog plek voor de start van onze diplomacursus Klassieke Shiatsu. Alle niveaus zullen starten in ons nieuwe seizoen. Er is ook ruimte voor mensen om deel te nemen aan het magische en diepgaand leertraject tijdens ons 6-daagse seminar Lunteren in Den Haag. Kijk hier voor meer informatie.

Gefeliciteerd allemaal met jullie prestaties en vooruitgang. Het gaf ons allemaal een goed gevoel. Nu is het tijd voor een beetje rust na alle inspanningen van jullie kant en mijn dank aan het NSKS-team dat ondanks Corona zo goed heeft gepresteerd, is groot. Tot nu toe is iedereen die online lessen heeft gevolgd niet besmet geraakt en de weinigen die besmet zijn geraakt, zijn hersteld met behulp van de kennis die ze hebben geleerd op onze school.

We krijgen van iedereen zulke goede berichten en we hebben geprobeerd iedereen te helpen om naar het volgende niveau van bewustzijn in de oosterse diagnose te komen. Sommigen van jullie hebben opmerkelijke vorderingen gemaakt. Arigato gozai maste voor ons allemaal.

Het NSKS-TEAM

nl_NLNederlands