Start shiatsu 2B sept 2020

Onze school opende de eerste dag met het meridiaanniveau in onze diplomacursus live in de Dojo. Zo goed om iedereen weer te zien. Dat gevoel om shiatsu weer in levende lijve te kunnen beleven  was ontroerend. Allemaal heel erg bedankt. Ik leen even een zin van de wijze uitspraak van een toegewijde vader in de film Mulan: Je kunt geen moed hebben, als er geen angst is. Dus wees welkom moedige studenten en leraar die allemaal erg genoten van hun eerste dag na een half jaar wachten om te werken aan de longmeridiaan. Kijk zelf maar.

Docent Sebastiaan: “Het was geweldig om terug te zijn op de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en voor een groep mensen te staan ​​die gretig en hongerig genoeg waren om te investeren en onderzoek te doen naar de aard van ons wezen en de weg van ki in deze uitdagende tijden. Ooit vertelde iemand me dat moed een liefdesaffaire is met het onbekende … De studenten die dit weekend aanwezig waren, waren serieus verliefd, gefocust en op zoek naar dat wat het leven echt zin geeft. En op een manier die veilig is voor zichzelf en de mensen om hen heen, met inachtneming van alle veiligheidsprotocollen voor Covid-19. Dank allemaal voor jullie aanwezigheid, jullie moed en toewijding. Blijf gezond en veilig, tot de volgende keer.”


LUCHTREINIGERS DIE MET UV-C LICHT VIRUSDEELTJES VERNIETIGEN

De leszalen in onze school zijn voorzien van drie professionele luchtreinigingsapparaten. De apparaten zuigen alle lucht aan en filtreren de ingezogen lucht via een HEPA-filter dat alle virussen onschadelijk maakt en doodt met specifiek UV-C licht, waardoor de DNA/RNA structuur van het virus beschadigd raakt en het zich niet meer kan vermenigvuldigen. De apparaten staan 24 uur per dag aan.

We kunnen uiteraard niet garanderen dat een apparaat een virusdeeltje opvangt voordat iemand het heeft kunnen inademen, maar het verkleint de kans aanzienlijk omdat infectie plaatsvindt door clusters van druppels of aerosols (die ook opgevangen worden door de luchtreinigers).

Lees hier meer over de werking van deze luchtreinigers.
Download ons Coronaprotocol. 

nl_NLNederlands