Basiscursus Shiatsu

Docent
Alan Nash
0 Reviews

Cursusbeschrijving

Kosten: € 140,- (bij meenemen van een nieuwe student ieder € 5,– korting) |
Lestijden: 20.00 uur – 22.00 uur |

INSCHRIJVEN DOE JE HIER

De basis en familie cursus  bestaat uit 8 lessen van 2 uur. Het eerste uur wordt besteed aan Do-In waarin “Ki” ontwikkeling en meridiaanstrekkingen de hoofdplaats innemen. Het tweede uur wordt besteed aan het voordoen en beoefenen met partners van de basistechnieken van Klassieke Shiatsu. Deze cursus wordt 4 keer per jaar gegeven. Elk van de 4 cursussen behandelt de leer in een bepaalde houding en wel in volgorde:

1. Buikligging
2. Rugligging
3. Zittende houding
4. Zijligging

Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar oud, fit of niet, kan aan de basis- en familiecursus  meedoen. Deelnemers dienen gemakkelijke kleding mee te nemen, bij voorkeur zonder grote knopen of andere uitsteeksels die in de weg kunnen zitten. Katoenen kleding wordt aangeraden, maar is geen must.

Tijdstip: Woensdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur

Bekijk voor meer informatie, lesdata en kosten hier de agenda.

Korting met z’n tweeën!

Wil je aan een basis- en familiecursus  meedoen? Wil je niet alleen komen? Breng een vriend(in), familielid mee en ontvang beiden korting. Wil je aan meerdere achtereenvolgende basis- en familiecursussen deelnemen (min. 2 en max. 4) dan is de korting ook geldig als je alleen jezelf aanmeldt.

Korting op beroepsopleiding voor basis- en familiecursisten!

Voor trouwe basis- en familiecursisten is er nu een speciaal aanbod. Bij aanmelding vóór het einde van de basis- en familiecursus , ontvangen zij het bedrag dat ze betaald hebben voor de basiscursus als korting op het lesgeld van de opleiding. Meer informatie en een waardebon vind je hier.

Over de docent

  • Alan Nash

    Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands