Meridiaan Seminar

Categorie
Beroepsopleiding
Docent
Alan Nash
0 Reviews

Cursusbeschrijving

Verplicht onderdeel van de shiatsu beroepsopleiding, hbo-niveau geaccrediteerd.
Kosten:  € 185,– per meridiaanweekend | Lesdata 2021:  21 & 22 augustus |  Lestijden: 10.00 – 17.00 uur |

INSCHRIJVEN DOE JE HIER.

Het meridiaanseminar is bedoeld ter aanvulling op de meridianenleer en dient ter verbreding en verdieping van de reeds aanwezige kennis.

Het thema van het seminar is de samenhang van de meridianen en de werking van het systeem in de praktijk. Er wordt intensief aandacht besteed aan zowel de praktische als de theoretische benadering van de 12 meridianen met aandacht voor de transformatiepunten zowel puntverbindingen met de 8 curious meridianen met openingspunten. Een deel van de diagnose via het gevoel van meridianen en punten.

Dit seminar is voor alle therapeuten, teachers en is niet toegankelijk voor studenten van het eerste jaar van de N.S.K.S.-opleiding. Kennis van de meridianen is vereist.

Zowel studenten als personen van buiten de school kunnen deelnemen aan het meridiaan seminar.

Over de docent

  • Alan Nash

    Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands