Oefenavonden Shiatsu en DO-IN

Categorie
Beroepsopleiding
Docent
Sebastiaan van Leeuwen
0 Reviews

Cursusbeschrijving

Kosten: Geen | Start op maandagavond 8 februari 2021 | oefenavonden zijn uitsluitend Online | 20.00 – 22.00 uur | Met Sebastiaan van Leeuwen |

Oefenavonden

De N.S.K.S. biedt elk jaar in het voor- en naseizoen studenten de gelegenheid om hun vaardigheden extra te ontwikkelen door oefenavonden en -weekenden te organiseren. Deze avonden en weekenden zijn geschikt voor studenten van alle niveaus. De serie oefenavonden beginnen op de maandag avond na de school open dag en worden gratis aangeboden door de N.S.K.S. Inschrijving vooraf verplicht. Bel hiervoor het secretariaat 0031 (0)70 383 1500 voor informatie en inschrijving. Start: Maandagavond 20.00 – 22.00 na elke Open Dag.

Elke maandagavond is er een oefenavond in de school onder leiding van begeleiders. Tijdens deze avonden kunnen uitsluitend studenten van de N.S.K.S. opleiding, van diverse niveaus, met elkaar oefenen en ervaringen uitwisselen.

Onze  begeleiders verzorgen altijd een interessante en leerzame avond. Elke avond begint met DO-IN uitgevoerd door studenten onder begeleiding van ervaren mensen van de school gevolgd door stijl-, gedrag- en kata-oefeningen van basishoudingen en techniek met aandacht voor Ki-ontwikkeling, meridiaanleer en praktijkadvies op alle niveaus.

Per avond zijn er minimaal 10 en maximaal 18 deelnemers mogelijk. Oefenavonden zijn gratis en tellen ook als onderdeel van de 300 praktijkuren waaraan voldaan moet worden voor de opleiding. Thee en koffie worden verzorgd. Het oefenavondseizoen begint meestal direct op de avond na een Open Dag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretariaat op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 10.00  en 17.00 uur: 0031 (0)70 383 1500

Oefenweekenden

Een of twee maal per jaar worden er oefenweekenden georganiseerd door afgestudeerde therapeuten. Tijdens deze weekenden wordt er dieper ingegaan op de theorie en praktijk. Elk weekend staat in het teken van het op dat moment actieve element, volgens de theorie van de vijf transformaties. Het weekend is geschikt voor studenten van alle niveaus. Tijdens de lunch staat er een heerlijke macrobiotische maaltijd klaar en wordt er samen gegeten.

 

Over de docent

  • Sebastiaan van Leeuwen

    Sebastiaan van Leeuwen is in 2001 voor het eerst naar de NSKS gekomen om een basiscursus Shiatsu en DO-IN te volgen bij Alan Nash. Zijn interesse in de oosterse disciplines was steeds groter geworden nadat hij in 1999 begon met Aikido bij Aikido Dojo ShiZenRyu. Vanuit deze interesse en de behoefte om zich te verdiepen is hij naar de NSKS gekomen. Vanaf de eerste stap die hij binnen deze school zette, wist hij al dat hij voor de rest van zijn leven bezig zou zijn met het bestuderen van deze kunst.
nl_NLNederlands