Transformatief weekseminar

Category
Beroepsopleiding
Instructor
Alan Nash
0 Reviews

Course Description

Kosten: € 745,- | Datum: 28 juni t/m 5 juli 2019 | Docent Alan Nash | SCHRIJF JE NU VAST IN!!

Dit is de 25ste editie van het Lunteren Transformatief weekseminar. Dit bijzondere seminar omvat een stage van een week op een landgoed in Lunteren. Met maximaal 20 deelnemers wordt gedurende deze week intensieve aandacht besteedt aan meditaties, Shiatsu technieken en diagnose. Er is speciale aandacht voor de 60 elementpunten en hun verbindingen. Tevens worden een aantal gespecialiseerde toepassingen geleerd waaronder “koppo” (klop techniek) en “sotai” (manipulatie technieken). Het programma wordt aangevuld met oefeningen buiten in het bos en de wijde omgeving, gevoelsopdrachten en speciale training in observatie en intuïtieve technieken.

Gedurende deze week is er weinig contact met de buitenwereld. De stilte en continuïteit, zonder afleiding van buiten, zorgen voor meer concentratie en verdieping van de kennis, ervaring en het gevoel van het werken met ki.

(Verplichte onderdeel van de Shiatsu opleiding) hbo-niveau geaccrediteerd.

Je kunt hier de flyer downloaden: 25ste Editie van het Transformatief Weekseminar in Lunteren.

Download the English flyer: 25th Edition of the Transformative Residental Seminar in Lunteren.

Over de Leperkoen

De benedenverdieping  bestaat uit een sfeervolle zaal (ca. 8 x 10 meter) met een eetgedeelte, zitjes en een open haard. Er is een afsluitbare serre (ca 3 x 4 meter). De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle primaire gemakken. Bovendien is er beneden een 2-persoons slaapkamer.

Op de eerste en tweede etage bevinden zich de andere tien slaapkamers. In totaal zijn er 24 slaapplaatsen (geen stapelbedden). Er is een sportveldje, een jeu de boules baan, een mogelijkheid voor tafeltennis en op een groot gedeelte van het landgoed kan gewandeld worden. In de zomer kan men gebruik maken van het zwembad.

Algemene gegevens:
Slaapplaatsen 24
Parkeerplaatsen 50
Wifi beschikbaar
Wasmachine

INSCHRIJVEN DOE JE HIER.

About Instructor

  • Alan Nash

    Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.