Lunteren Seminar Den Haag

Categorie
Beroepsopleiding
Docent
Alan Nash
0 Reviews

Cursusbeschrijving

Kosten: € 550,- incl. inschrijfgeld | Datum: vrijdag 2 juli t/m woensdag 7 juli 2021 (6 achtereenvolgende dagen) | Docent Alan Nash |

Lunteren Seminar in Den Haag

Dit Lunteren Seminar wordt voorlopig voortgezet in onze Dojo aan de Hendrik Zwaardecroonstraat 197-199 te Den Haag en zal plaatsvinden van vrijdag, 2 juli t/m woensdag, 7 juli (6 achtereenvolgende dagen). We starten om 10.00 uur en we eindigen om 17.00 uur; neem je eigen lunchpakket mee (alleen als jullie in de school mogen zijn.) Anders is het Online.

Er wordt gedurende deze week intensieve aandacht besteedt aan meditaties, Shiatsu technieken en diagnose. Er is speciale aandacht voor de 60 elementpunten en hun verbindingen. Tevens worden een aantal gespecialiseerde toepassingen geleerd waaronder “koppo” (klop techniek) en “sotai” (manipulatie technieken). Het programma wordt aangevuld met gevoelsopdrachten en speciale training in observatie en intuïtieve technieken.

Gedurende deze week is er weinig contact met de buitenwereld. De stilte en continuïteit, zonder afleiding van buiten, zorgen voor meer concentratie en verdieping van de kennis, ervaring en het gevoel van het werken met ki.

INSCHRIJVEN DOE JE HIER.

Over de docent

  • Alan Nash

    Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands