level 1B 2018 03

Het was heerlijk om het vorige weekend de net gestarte eerstejaars groep van de NSKS Shiatsu opleiding te zien genieten in een warme, rustige sfeer in onze school.

We hebben het de studenten natuurlijk eerst gevraagd en ze vonden het prima dat we de foto’s hier delen. Leuk om straks het verschil te zien, voor ons, maar ook voor de studenten zelf, tussen hoe het was in het begin en hoe ver ze zijn gekomen aan het einde van het lesjaar.

Veel dank allemaal en heel veel plezier met oefenen tijdens de gratis oefenavonden op maandag. Er is geen opstaan en opstaan; alleen vallen en opstaan. Zo kunnen we leren en tegelijkertijd geholpen worden. Daarom zijn we hier. Om te leren.

Er zal een wereld voor je open gaan en je krijgt meer ruimte in jezelf.
Door gebruik te maken van wat je bij ons leert, voel je je veiliger en meer beschermd.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook de shiatsu opleiding level 1 doen? Dat kan. Op 30 maart 2019 start een nieuwe cursus shiatsu level 1A. Je kunt je nu al inschrijven!

 

Alan Nash

Alan Nash was born in London on May 14, 1946 and came to the Netherlands in 1979 as a computer expert. He chose a different path and followed a study "Bio-metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients" with Professor Drs. E.F. Vogelaar and Shiatsu training at Yoshinori Miyashita in Amsterdam. He then studied traditional oriental medicine and diagnostics under Yuichi Kawada Sensei and Kazunori Sasaki. He graduated cum laude and founded the Dutch School for Classical Shiatsu. In the years that followed, Alan specialized in treating patients who cannot be helped within mainstream medicine.
en_GBEnglish (UK)