Meridians Seminar

Instructor
Alan Nash
0 Reviews

Course Description

Verplicht onderdeel van de shiatsu beroepsopleiding, hbo-niveau geaccrediteerd.
Costs:  € 185,– per meridiaanweekend | Lesdata 2019:  17 & 18 augustus | Docent Alan Nash |

REGISTER HERE.

Het meridiaanseminar is bedoeld ter aanvulling op de meridianenleer en dient ter verbreding en verdieping van de reeds aanwezige kennis.

Het thema van het seminar is de samenhang van de meridianen en de werking van het systeem in de praktijk. Er wordt intensief aandacht besteed aan zowel de praktische als de theoretische benadering van de 12 meridianen met aandacht voor de transformatiepunten zowel puntverbindingen met de 8 curious meridianen met openingspunten. Een deel van de diagnose via het gevoel van meridianen en punten.

Dit seminar is voor alle therapeuten, teachers en is niet toegankelijk voor studenten van het eerste jaar van de N.S.K.S.-opleiding. Kennis van de meridianen is vereist.

Zowel studenten als personen van buiten de school kunnen deelnemen aan het meridiaan seminar.

About Instructor

  • Alan Nash

    Alan Nash was born in London on May 14, 1946 and came to the Netherlands in 1979 as a computer expert. He chose a different path and followed a study "Bio-metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients" with Professor Drs. E.F. Vogelaar and Shiatsu training at Yoshinori Miyashita in Amsterdam. He then studied traditional oriental medicine and diagnostics under Yuichi Kawada Sensei and Kazunori Sasaki. He graduated cum laude and founded the Dutch School for Classical Shiatsu. In the years that followed, Alan specialized in treating patients who cannot be helped within mainstream medicine.
en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)