Loading Evenementen
  • This evenement has passed.

Start van de Basis- en familiecursus

8:00 pm - 10:00 pm
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comments
110 Views

De bakermat van shiatsu ligt oorspronkelijk bij de ‘gewone man’. Tot op de dag van vandaag is het op het platteland in Japan en China heel gewoon dat mensen elkaar met shiatsu behandelen. In Japan gaan mensen naar shiatsu therapeuten voordat ze naar de huisarts gaan. De N.S.K.S. wil shiatsu toegankelijk te maken en onder de aandacht brengen van een breed publiek.  Zo kan iedereen profiteren van de kunst om zichzelf en anderen te helen en gezond te blijven.

De basis- en familiecursus  bestaat uit 8 lessen van 2 uur. Het eerste uur wordt besteed aan Do-In waarin “Ki” ontwikkeling en meridiaanstrekkingen de hoofdplaats innemen. Het tweede uur wordt besteed aan het voordoen en beoefenen met partners van de basistechnieken van Klassieke Shiatsu. Deze cursus wordt 4 keer per jaar gegeven. Elk van de 4 cursussen behandelt de leer in een bepaalde houding en wel in volgorde:

1. Front lying position
2. Back lying position
3. Sitting position
4. Side lying position

For who?
Every person older then 12, bodily fit or not, can participate in the basic and family course. Participants will need to bring easy fitting clothes, preferable without big buttons or other protrusions that can get in the way. Cotton clothing is advised but not mandatory.

Lees meer over de inhoud en kosten van deze cursus: Basiscursus Shiatsu en Do-IN

REGISTER HERE