diagnosis picture
Op 23 en 24 is het weer diagnose weekend. Het doel van de diagnose seminars is om de student in de praktijk te onderwijzen in de kunst van de diagnostiek volgens gesprekstechnieken, anamnese en behandeling.
Gedurende de avond is een door een student of therapeut meegenomen onbekende patiënt het onderwerp van studie en diagnose en benaderingstraining. De studenten worden intensief getraind in het ontwikkelen en gebruiken van de ‘4 shins’.

 

The information gathered using the 4 shins is integrated within the theoretical framework of the meridians and their functions, the eight principles and the five transformations. This enables obtaining a complete picture of the clinical situation of the client.

 
Door de opzet van dit seminar leert de student om te gaan met een werkelijke situatie/consult in een beschermde omgeving. Dit leidt tot waardevolle ervaringen en inzichten.

De seminars vinden altijd plaats onder leiding van Alan Nash. Gedurende de avond zijn studenten van verschillende niveaus aanwezig. Ook afgestudeerden kunnen aan het seminar deelnemen.

Door de verschillende kennisniveaus kunnen studenten met en van elkaar leren.

 

en_GBEnglish (UK)