Moxa seminar NSKS 04

Op 2 december 2018 gaf Anushka Hofman in de N.S.K.S. een  workshop over het werken met Moxa (moxibustie). Het was voor velen een gezellige maar vooral helende ervaring waarbij de studenten een zeer bruikbare behandelwijze hebben toegevoegd aan hun toch al ruime pakket van therapieën.

In de Shiatsupraktijk wordt Moxa gebruikt in drie verschillende vormen: twee soorten tot sigaren geperste Moxa, twee soorten wierook en twee soorten “wol” in combinatie met gemberwortel en essentiële olie van gember. Veel pijntjes en vertraagde functies reageren geweldig op een Moxa behandeling.

Moxa is uitermate geschikt om de weerstand en het energieniveau een goeie boost te geven, dus als je dit seminar gemist hebt, grijp dan de kans om op 23 februari 2019 mee te doen en schrijf je tijdig in!

Het Moxa seminar is een “open” workshop dus je hoeft geen student van onze shiatsu beroepsopleiding te zijn, om te kunnen deelnemen. Lees hier meer over de inhoud en de kosten van het Moxa seminar.

Wacht niet te lang. Dit seminar is een verplicht onderdeel van de beroepsopleiding en zit daarom gauw vol. REGISTER HERE.

 

en_GBEnglish (UK)