Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

25ste editie: Lunteren Transformatief weekseminar

28 juni 2019 - 5 juli 2019
Vijfsprongweg 25 Lunteren, Gelderland 6741 JA Nederland
Alan Nash
0 Comment
1047 Views

Dit is de 25ste editie van het Lunteren Transformatief weekseminar. Dit bijzondere seminar omvat een stage van een week op een landgoed in Lunteren. Met maximaal 20 deelnemers wordt gedurende deze week intensieve aandacht besteedt aan meditaties, Shiatsu technieken en diagnose. Er is speciale aandacht voor de 60 elementpunten en hun verbindingen. Tevens worden een aantal gespecialiseerde toepassingen geleerd waaronder “koppo” (klop techniek) en “sotai” (manipulatie technieken). Het programma wordt aangevuld met oefeningen buiten in het bos en de wijde omgeving, gevoelsopdrachten en speciale training in observatie en intuïtieve technieken.

Gedurende deze week is er weinig contact met de buitenwereld. De stilte en continuïteit, zonder afleiding van buiten, zorgen voor meer concentratie en verdieping van de kennis, ervaring en het gevoel van het werken met ki.

(Verplichte onderdeel van de Shiatsu opleiding) hbo-niveau geaccrediteerd.

Je kunt hier de flyer downloaden: 25ste Editie van het Transformatief Weekseminar in Lunteren.

Download the English flyer: 25th Edition of the Transformative Residental Seminar in Lunteren.

Over de Leperkoen

De benedenverdieping  bestaat uit een sfeervolle zaal (ca. 8 x 10 meter) met een eetgedeelte, zitjes en een open haard. Er is een afsluitbare serre (ca 3 x 4 meter). De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle primaire gemakken. Bovendien is er beneden een 2-persoons slaapkamer.

Op de eerste en tweede etage bevinden zich de andere tien slaapkamers. In totaal zijn er 24 slaapplaatsen (geen stapelbedden). Er is een sportveldje, een jeu de boules baan, een mogelijkheid voor tafeltennis en op een groot gedeelte van het landgoed kan gewandeld worden. In de zomer kan men gebruik maken van het zwembad.

Algemene gegevens: Slaapplaatsen 24, Parkeerplaatsen 50, Wifi beschikbaar, Wasmachine

Kosten: € 745,-

INSCHRIJVEN DOE JE HIER.