Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
NSKS, de weg van de 4 shins

Diagnose op donderdagavond

7:30 pm - 10:30 pm
Hendrik Zwaardecroonstraat 197
Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comment
871 Views
Donderdagavonden – start 19.30 uur tot 22.30 uur. Kosten € 39,50 per diagnoseavond. Data: 5 maart, 9 april, 28 mei, 3 september en 8 oktober.
Oriëntaalse diagnostiek 
Het doel van de diagnose-avonden is om de student in de praktijk te onderwijzen in de kunst van de diagnostiek volgens gesprekstechnieken, anamnese en behandeling. Gedurende de avond is een door een student of therapeut meegenomen onbekende patiënt het onderwerp van studie en diagnose en benaderingstraining. De studenten worden intensief getraind in het ontwikkelen en gebruiken van de ‘4 shins’.

De informatie die hieruit voortvloeit wordt gekoppeld aan het theoretische kader van de meridiaan functies, de acht principes en de vijf transformaties. Zo ontstaat een volledig beeld van de klinische situatie van de patiënt.

NSKS, Alan NashDoor de opzet van deze avonden leert de student om te gaan met een werkelijke situatie/consult in een beschermde omgeving. Dit leidt tot waardevolle ervaringen en inzichten. Deze avonden vinden altijd plaats onder leiding van Alan Nash. Gedurende de avond zijn studenten van verschillende niveaus aanwezig. Ook afgestudeerden kunnen aan het seminar deelnemen. Door de verschillende kennisniveaus kunnen studenten met en van elkaar leren.

Jaarlijks worden er 12 drie-urige diagnoseavonden georganiseerd en twee diagnoseweekenden.

De weekenden zijn bedoeld voor studenten die van ver moeten komen. Hoewel de studenten zelf kunnen beslissen wanneer ze de diagnostiek seminars bijwonen, wordt hen sterk aangeraden deze vanaf het eerste jaar te volgen.

Zowel studenten als personen van buiten de school kunnen deelnemen aan de diagnostiek avonden en seminars.

INSCHRIJVEN DOE JE HIER.