Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
NSKS, de weg van de 4 shins

Diagnose seminar: Oriëntaalse diagnostiek

28 november 2020 - 29 november 2020
Hendrik Zwaardecroonstraat 197
Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comment
481 Views
Lestijden van 10:00 uur tot 17:00 uur | Docent ALAN NASH | Verplicht onderdeel van de shiatsu beroepsopleiding, geaccrediteerd op hbo-niveau.

Orientaalse diagnostiek seminars

Het doel van de diagnose seminars is om de student in de praktijk te onderwijzen in de kunst van de diagnostiek volgens gesprekstechnieken, anamnese en behandeling. Gedurende de ochtend en middag is een door een student of therapeut meegenomen onbekende patiënt het onderwerp van studie en diagnose en benaderingstraining. De studenten worden intensief getraind in het ontwikkelen en gebruiken van de ‘4 shins’.

De informatie die hieruit voortvloeit wordt gekoppeld aan het theoretische kader van de meridiaan functies, de acht principes en de vijf transformaties. Zo ontstaat een volledig beeld van de klinische situatie van de patiënt.

Door de opzet van dit seminar leert de student om te gaan met een werkelijke situatie/consult in een beschermde omgeving. Dit leidt tot waardevolle ervaringen en inzichten. De seminars vinden altijd plaats onder leiding van Alan Nash. Gedurende het seminar zijn studenten van verschillende niveaus aanwezig. Ook afgestudeerden kunnen aan het seminar deelnemen. Door de verschillende kennisniveaus kunnen studenten met en van elkaar leren.

Meer informatie over inhoud, kosten en aanmelden vind op de pagina Diagnose seminar.

INSCHRIJVEN doe je hier.

 


LUCHTREINIGERS DIE MET UV-C LICHT VIRUSDEELTJES VERNIETIGEN

De leszalen in onze school zijn voorzien van drie professionele luchtreinigingsapparaten. De apparaten zuigen alle lucht aan en filtreren de ingezogen lucht via een HEPA-filter dat alle virussen onschadelijk maakt en doodt met specifiek UV-C licht, waardoor de DNA/RNA structuur van het virus beschadigd raakt en het zich niet meer kan vermenigvuldigen. De apparaten staan 24 uur per dag aan.

We kunnen uiteraard niet garanderen dat een apparaat een virusdeeltje opvangt voordat iemand het heeft kunnen inademen, maar het verkleint de kans aanzienlijk omdat infectie plaatsvindt door clusters van druppels of aerosols (die ook opgevangen worden door de luchtreinigers).

Lees hier meer over de werking van deze luchtreinigers.
Download ons Coronaprotocol.