Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Diagnose seminar

24 november 2018 - 25 november 2018
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comment
1122 Views
Lestijden van 10:00 uur tot 17:00 uur. Verplicht onderdeel van de shiatsu beroepsopleiding, geaccrediteerd op hbo-niveau.
Orientaalse diagnostiek seminars

Het doel van de diagnose seminars is om de student in de praktijk te onderwijzen in de kunst van de diagnostiek volgens gesprekstechnieken, anamnese en behandeling. Gedurende de avond is een door een student of therapeut meegenomen onbekende patiënt het onderwerp van studie en diagnose en benaderingstraining. De studenten worden intensief getraind in het ontwikkelen en gebruiken van de ‘4 shins’.

De informatie die hieruit voortvloeit wordt gekoppeld aan het theoretische kader van de meridiaan functies, de acht principes en de vijf transformaties. Zo ontstaat een volledig beeld van de klinische situatie van de patiënt.

Door de opzet van dit seminar leert de student om te gaan met een werkelijke situatie/consult in een beschermde omgeving. Dit leidt tot waardevolle ervaringen en inzichten. De seminars vinden altijd plaats onder leiding van Alan Nash. Gedurende de avond zijn studenten van verschillende niveaus aanwezig. Ook afgestudeerden kunnen aan het seminar deelnemen. Door de verschillende kennisniveaus kunnen studenten met en van elkaar leren.

Meer informatie over inhoud, kosten en aanmelden vind je hier.