Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
NSKS

Gratis oefenavonden

8:00 pm - 10:00 pm
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comment
325 Views

Shiatsu en DO-IN Oefenavond (16 avonden) op de maandagavonden van 20.00 tot 22.00 uur o.l.v. onze begeleiders.

De N.S.K.S. oefenavonden op maandag worden druk bezocht door onze studenten en is dan ook een succes geworden.

Op 31 augustus starten we wederom met de oefenavonden voor al onze enthousiaste studenten van alle niveaus. De laatste oefenavond is op 14 december. Deze avonden zijn enkel toegankelijk voor de huidige N.S.K.S. opleidingsstudenten. Er zijn géén kosten verbonden aan deelname aan deze maandagavonden. Van de aanwezige studenten wordt een intekenlijst bijgehouden waarop je naam en studiejaar worden genoteerd. De gemaakte oefenuren worden door ons gezien en genoteerd als je praktijkuren. Aanmeldingen voor deze oefenavonden per e-mail via het Secretariaat.

Ook hier gelden de maatregelen van de RIVM/Overheid (minimaal 5 en maximaal 10 studenten in de Dojo, 5 paren elk van eigen huis – dus “safe partners”).

LUCHTREINIGERS DIE MET UV-C LICHT VIRUSDEELTJES VERNIETIGEN

De leszalen in onze school zijn voorzien van drie professionele luchtreinigingsapparaten. De apparaten zuigen alle lucht aan en filtreren de ingezogen lucht via een HEPA-filter dat alle virussen onschadelijk maakt en doodt met specifiek UV-C licht, waardoor de DNA/RNA structuur van het virus beschadigd raakt en het zich niet meer kan vermenigvuldigen. De apparaten staan 24 uur per dag aan.

We kunnen uiteraard niet garanderen dat een apparaat een virusdeeltje opvangt voordat iemand het heeft kunnen inademen, maar het verkleint de kans aanzienlijk omdat infectie plaatsvindt door clusters van druppels of aerosols (die ook opgevangen worden door de luchtreinigers).

Lees hier meer over de werking van deze luchtreinigers.
Download ons Coronaprotocol.