Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Moxa Seminar

11:00 am - 5:00 pm
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comments
148 Views

Verplicht onderdeel van de shiatsu opleiding, hbo-niveau geaccrediteerd | Kosten: € 90,- | Zaterdag 23 februari 2019 met ALAN NASH| Tijd: 11:00 – 17:00 uur |

Tweemaal per jaar wordt een Moxa seminar georganiseerd. Moxibustie is een onderdeel van de Oosterse geneeskunde; een aanvullende en versterkende methode die gebruikt wordt bij vele ongemakken en zwakheden die gekoppeld zijn aan bepaalde klimaten en gebieden van China. Daar wordt Moxa nog dagelijks gebruikt. In de Shiatsupraktijk wordt Moxa gebruikt in drie verschillende vormen: twee soorten tot sigaren geperste Moxa, twee soorten wierook en twee soorten “wol” in combinatie met gemberwortel en essentiële olie van gember. Veel pijntjes en vertraagde functies reageren geweldig op een Moxa behandeling.

Het Moxa Seminar gaat in op de theorie, het gebruik en de toepassingen van Moxa. De student krijgt in de praktijk te zien welke mogelijkheden er zijn. De verschillende toepassingen worden getoond en op elkaar geoefend.

De dag wordt verzorgd door een van de twee ervaren docenten en twee assistenten. Er wordt gewerkt met reukloze Moxa sigaren en daarnaast gebruik gemaakt van meer traditionele methoden met losse Moxa en schijfjes gember.

Verplicht onderdeel van de shiatsu opleiding. Hbo-niveau geaccrediteerd.

Voor meer info en inschrijven ga je naar Moxa Seminar.