Laden Evenementen

NSKS ONLINE OPEN DAG: Ontdek de kracht van shiatsu en de energie van Ki vanuit het comfort van je eigen huis

11:00 am - 2:15 pm
Alan Nash
0 Comment
32 Views

Op de komende NSKS Open Dag op zondag 7 februari 2021 zal het er anders aan toegaan dan normaal. Gewoonlijk openen we de deuren van onze school en ontvangen we een groot publiek om ze kennis te laten maken met shiatsu via open lessen en demonstraties.

Dit keer zullen we alle belangstellenden vanwege de coronamaatregelen, online verwelkomen. We hebben onze dojo omgetoverd tot een studio van waaruit we demonstraties zullen vertonen en uitgebreide informatie zullen verstrekken over onze hoogwaardige opleidingen en bijscholingen op hbo-niveau.

Op deze veilige manier kunnen we met elkaar in contact komen en jullie voorlichten over de heilzame werking van shiatsu. Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken. De veiligheid en gezondheid van onze (toekomstige) studenten staat hierbij voorop.

Meld je nu aan via dit formulier om verzekerd te zijn van toegang tot deze ZOOM meeting en bezoek onze online Open Dag vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis!

Programma van de Live online Open Dag

11:00 uur 11.30 uur DO-IN en introductie
11:30 uur 12.00 uur Presentatie klassieke shiatsu
12:00 uur 13:00 uur Korte les Shiatsu techniek & met Ki werken
13:00 uur 14.00 uur Vraag en antwoord over symptoombestrijding met referenties
14:00 uur 14:15 uur Rondvraag
14:15 uur Sluiting