Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
NSKS Shiatsu school Open Dag 2020

Open Dag: Kom en ontdek de stille kracht die geneest!

11:00 am - 4:00 pm
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Alan Nash
0 Comment
1034 Views

Zondag 2 februari 2020 opent De Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren voor publiek. Gedurende deze dag zijn er op school ervaren docenten en studenten aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken en voor te lichten over de heilzame werking van shiatsu. Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken.

Wij bestaan al ruim 30 jaar en leiden mensen op tot hoogwaardige therapeuten op hbo-niveau. Dat zegt niet alleen ons accreditatie-instituut KTNO, maar ook een reeks van professionele beroepsverenigingen die zorgen voor ondersteuning van onze therapeuten. Bij ons kan je met vertrouwen een nieuw gezond beroep aanleren en tegelijkertijd jezelf gezond en fit houden.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan een van de open lessen, met docenten te praten en te genieten van demonstraties, video’s en gratis diagnose, behandeling en advies. Je kunt de gehele dag binnen komen lopen en bent niet verplicht om het hele programma te volgen. Hieronder vind je het programma en meer informatie over de onderdelen van de open dag.

Programma:
11.00 – 11.30      DO-IN les
12.00 – 13.00      Shiatsu demonstratie
14.00 – 14.45      Open Shiatsu les
15.00 – 15.45      Gratis diagnose en behandeling door studenten

Neem je vrienden en bekenden mee voor een kennismaking met Shiatsu, oosterse diagnose en Do-In.

Informatieboekje NSKS

Voor geïnteresseerden hebben we een prachtige brochure gemaakt vol met informatie over shiatsu en alle opleidingsmogelijkheden bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.

Je kunt hier het informatieboekje De Stille Kracht die Geneest gratis downloaden.

Also available in English: The Quiet Power to Heal