Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
NSKS, niveau 1 met Anushka Hofman

Start Shiatsu beroepsopleiding niveau 1

25 juni 2021 - 28 juni 2021
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Anushka Hofman
0 Comment
559 Views

Niveau 1, 2021 start op vrijdag 25 juni met haar Opleiding in 3 blokken van 4 achtereenvolgende dagen van vrijdag t/m maandag:
25 t/m 28 juni; 30 juli t/m 2 augustus en 1 t/m 4 oktober.

In 3 blokken van 4 achtereenvolgende dagen verspreid over het jaar, dompel je jezelf onder in de helende kunst van Shiatsu.

Gedurende deze lesperiodes ervaar je met gelijkgestemde studenten hoe je het lichaam al kan helen met simpele behandelingen en experimenteer je met verschillende houdingen en aanraking. Je leert om met een shiatsu-behandeling blokkades in de energiebanen op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren, zodat de levensenergie ‘Ki’ weer vrij kan stromen.

In het eerste jaar wordt het fundament gelegd voor de toekomstige professionele beroepsuitoefening. De student wordt vertrouwd gemaakt met alle basistechnieken en -principes van Shiatsu en Do-In.

Dit ga je leren:

1e weekend: Gedisciplineerde kata’s voor de achterzijde van het lichaam vanuit de buikligging.
2e weekend: 
Gedisciplineerde kata’s voor de voor- en achterzijde van het lichaam, respectievelijk vanuit de rugligging en de buikligging.

3e weekend: 
Gedisciplineerde kata’s voor de voorzijde van het lichaam vanuit de rugligging.
4e weekend: Gedisciplineerde kata’s voor de voorzijde van het lichaam vanuit de rugligging.
5e weekend: Gedisciplineerde kata’s voor het lichaam in zittende houding.
6e weekend: Gedisciplineerde kata’s voor het lichaam in zijligging.

Aanbevolen literatuur voor dit opleidingsjaar vind je op de pagina Boekenlijst. Meer informatie op de pagina shiatsu niveau 1.

SCHRIJF JE NU IN!


Niveau 1 start 25 juni indien mogelijk fysiek in de dojo. Uiteraard met in achtneming van alle maatregelen en de protocollen die zijn opgelegd door het RIVM/de Overheid en gehandhaafd dienen te worden. Zolang de maatregelen van de Overheid dit vragen, worden de lessen gegeven via ZOOM LIVE ONLINE.

LUCHTREINIGERS DIE MET UV-C LICHT VIRUSDEELTJES VERNIETIGEN

De leszalen in onze school zijn voorzien van drie professionele luchtreinigingsapparaten. De apparaten zuigen alle lucht aan en filtreren de ingezogen lucht via een HEPA-filter dat alle virussen onschadelijk maakt en doodt met specifiek UV-C licht, waardoor de DNA/RNA structuur van het virus beschadigd raakt en het zich niet meer kan vermenigvuldigen. De apparaten staan 24 uur per dag aan.

We kunnen uiteraard niet garanderen dat een apparaat een virusdeeltje opvangt voordat iemand het heeft kunnen inademen, maar het verkleint de kans aanzienlijk omdat infectie plaatsvindt door clusters van druppels of aerosols (die ook opgevangen worden door de luchtreinigers).

Lees hier meer over de werking van deze luchtreinigers.
Download ons Coronaprotocol.