Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Japans Medicinaal Koken

10:00 am - 5:00 pm
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 Den Haag, Zuid Holland 2593 XP Nederland
Anushka Hofman
0 Comment
620 Views

Eenmaal per jaar wordt een hele dag besteed aan voeding. Voeding is een belangrijk onderdeel van de holistische werkwijze van de Shiatsu therapeut en van de visie van de N.S.K.S. als instrument voor het behouden en verbeteren van de gezondheid en het natuurlijk evenwicht van de mens. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Nederlandse School voor DO-IN.

Het seminar Japans Medicinaal Koken volgens Kyoko Onishi wordt georganiseerd en gepresenteerd in opdracht van Kyoko door Anushka Hofman en gegeven door docenten Danielle Walkenbach en Bini Shaman.

Sinds 1999 heeft de wereldberoemde kok Kyoko Onishi, elk jaar het kookseminar voor onze school de NSKS verzorgd. Kyoko Onishi besteedt sinds de tsunami in 2011 en de daarop volgende nucleaire ramp in Japan, al haar tijd aan een indrukwekkend hulpprogramma voor de getroffenen. Hiermee heeft zij wereldwijd de aandacht gekregen en een belangrijke prijs in Parijs mogen ontvangen.

Sindsdien is zij eigenlijk alleen nog maar in Japan met dit project bezig en kan zij helaas niet meer naar onze school komen.

Na 13 jaar van Kyoko Onishi te hebben mogen leren, zullen wij haar kennis door een nieuw team koks laten presenteren. Zonder haar fysieke aanwezigheid maar wel met dezelfde inspirerende inhoud en door beroeps topkoks die door haar zijn geïnspireerd en/of opgeleid.

Voor meer informatie over de docenten ga je naar de pagina Japans Medicinaal Koken.

ONLINE INSCHRIJVEN KAN HIER.

Of download hier het inschrijfformulier en stuur het op naar:

Anushka Hofman
Altingstraat 201
2593 SW DEN HAAG