LUCHTREINIGERS DIE MET UV-C LICHT VIRUSDEELTJES VERNIETIGEN

De leszalen in onze school zijn voorzien van drie professionele luchtreinigingsapparaten. De apparaten zuigen alle lucht aan en filtreren de ingezogen lucht via een HEPA-filter dat alle virussen onschadelijk maakt en doodt met specifiek UV-C licht, waardoor de DNA/RNA structuur van het virus beschadigd raakt en het zich niet meer kan vermenigvuldigen. De apparaten staan 24 uur per dag aan.

We kunnen uiteraard niet garanderen dat een apparaat een virusdeeltje opvangt voordat iemand het heeft kunnen inademen, maar het verkleint de kans aanzienlijk omdat infectie plaatsvindt door clusters van druppels of aerosols (die ook opgevangen worden door de luchtreinigers).

Lees hier meer over de werking van deze luchtreinigers.

Download ons Coronaprotocol.

Inschrijven voor alle opleidingen

Via deze link kun je je veilig online inschrijven: NSKS Inschrijfformulier. Wil je liever een formulier invullen en opsturen, download dan hier ons inschrijfformulier. Op al onze opleidingen zijn de Algemene Voorwaarden/General Regulations van toepassing.

Secretariaat: Stuyvesantstraat 24, 2593 GM  Den Haag | +31 70 383 15 00 | klassieke@shiatsu.nl |

Op de pagina Kostenoverzicht vind je alle prijzen en examenkosten.

Kortingen en Aanbiedingen

Betaal een maand voor aanvang en bespaar € 45,- !

Als je een maand van te voren het volledige cursusgeld overmaakt, bespaart ons dat heel wat tijd met het doen van onze administratie. En omdat tijd geld is, levert het jou € 45,- korting op.

Korting voor basis- en familiecursisten

Trouwe basis- en familiecursisten die zich voor het einde van de basiscursus aanmelden voor de beroepsopleiding, ontvangen het volledig cursusbedrag als korting op het lesgeld van de opleiding.

Samen studeren is leuker, breng iemand mee!

Bij aanbrengen van een nieuwe leerling krijgt zowel de NSKS student als de introducé van ons € 100,- korting op het lesgeld voor het betreffende studiejaar. Mooi meegenomen, toch?

Leden van deze beroepsverenigingen krijgen 10%!

Alle leden van de Shiatsu Vereniging Nederland, NVST, BATC, VBAG, CAT, Zhong en LVNG krijgen bij de NSKS 10% korting op hbo-nascholingscursussen.