NSKS Basic shiatsu for safe partners

Hallo allemaal,

Ja, het is nog steeds druk. Het voelt alsof we alles opnieuw op moeten bouwen, daarom vind je hieronder de volgende Shiatsu-lesvideo voor beginners die zichzelf als “veilige partners” beschouwen.

Het is niet super geavanceerd en dat is precies de bedoeling. Je hoeft dus geen expert te zijn om je zenuwstelsel nu echt te helpen – op een veilige manier.

We werken momenteel aan privélessen van Alan Nash en binnenkort gaan we live en wordt alles online gezet. Dat betekent dat alle mensen die ons wilden bezoeken, dit nu veilig online kunnen doen. We gaan er  vanuit dat je een smartphone, laptop of computer met een webcam hebt. In deze tijden waarin we afstand moeten houden en veel bijeenkomsten verplaatst zijn naar online evenementen  is dat wel erg handig om te hebben.

De Open Dag van onze school op 30 augustus a.s., zal ook online plaatsvinden – live vanuit de dojo-studio met een select gezelschap. Wat we niet zullen hebben, is een menigte echte mensen in de dojo.

Als alles goed gaat met de wereld, beginnen in september onze reguliere lessen weer in de school. Uiteraard treffen we alle maatregelen om iedereen veilig te houden en alles te checken. Ook hierbij geldt opnieuw: werken met veilige partners.

Veel van mijn favoriete studenten en gekwalificeerde therapeuten zijn al begonnen met het behandelen van mensen met de Shiatsu die ze hier hebben geleerd. Wees voorzichtig en pas goed op jezelf. We hebben jullie nodig. Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien!

Heb je deze video’s al gezien?

online les nummer 2

online les nummer 1

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands