Kookseminar: De juiste voeding is heerlijk en heerlijke voeding is helend
Op 24 februari vond het kookseminar plaats met topkoks en voedingsexperts Bini Sharman en Daniëlle Walkenbach.
Voeding is een belangrijk onderdeel van de holistische werkwijze van de Shiatsu therapeut en van de visie van de N.S.K.S. als instrument voor het behouden en verbeteren van de gezondheid en het natuurlijk evenwicht van de mens.
Japans Medicinaal Koken is daarom een verplicht onderdeel van de shiatsu beroepsopleiding.
Dit seminar wordt een keer per jaar gegeven en is als bijscholing op hbo-niveau geaccrediteerd door KTNO, Zong en NVST.
Het was een gezellige en leerzame dag waar ruime aandacht was voor theorie en praktijk. De deelnemers konden uiteraard alles proeven en kregen de recepten mee naar huis.
Wil jij er de volgende keer ook bij zijn?
Hier vind je alle informatie en zal ook de nieuwe datum voor 2020 bekend gemaakt worden: Japans Medicinaal Koken