Kawada 2

Wil jij ook dit bijzondere leerjaar toevoegen aan je hbo-niveau beroepsopleiding shiatsu therapeut en profiteren van de kennis en wijsheid van deze bijzondere leraar? Schrijf je dan in voor de nieuwe cursus shiatsu niveau 4 met Yuichi Kawada die op 1 augustus 2019 start.

Lesdata:
1 augustus t/m 6 augustus 2019 (6 aaneengesloten dagen, donderdag t/m dinsdag)
20, 21 and 22 March 2020(lesweekend van drie dagen (vrijdag t/m zondag)
22, 23 and 24 May 2020 (lesweekend van drie dagen (vrijdag t/m zondag)

Meer info over dit bijzondere leerjaar vind je hier: Shiatsu level 4

Over de docent, Yuichi Kawada – Sensei – (erkend door het ministerie voor gezondheid en onderwijs in Japan)
Yuichi Kawada is geboren in Japan en begon Shiatsu te studeren op zijn achtste jaar. Zijn vader heeft 60 jaar Shiatsu gestudeerd en in praktijk gebracht in Japan. Zijn zoon volgde zijn voorbeeld en studeerde op verschillende scholen in Japan, waaronder Nippon Shiatsu School. Sensei Kawada is door het ministerie van gezondheid in Japan gediplomeerd en is in Europa zonder meer de meest ervaren Japanse docent van diepgaande Oosterse medische kennis en de geschiedenis daarvan. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de I-Ching en 9-star-ki en legt hij sterke verbanden met Shiatsu.

Through his practical experience, he discovered the connection between the twelve main meridians and the eight Curious Vessels. Based on this, he developed eight Do-In exercises for stretching the Curious Vessels. His experiments with these meridians are remarkably effective.

Yuichi Kawada is oprichter en directeur van Yoseido Shiatsu, de driejarige beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut in België. In 2002 verscheen zijn boek “Essential Shiatsu” waarin hij schrijft over de rol van de acht wondermeridianen. In juni 2008 werd dit boek in het Duits uitgegeven. Yuichi Kawada geeft vanaf 1998 les aan niveau 4 van de N.S.K.S. Dit jaar en onderdelen (weekends) is ook als bijscholing voor geschikte studenten, therapeuten en docenten aangeboden door de N.S.K.S.

Het leerjaar met Sensei Kawada is ook erkend en geaccrediteerd door de ZhongTCM, de N.V.S.T., L.V.N.G., V.B.A.G., Shiatsu Vereniging Nederland, Collectief Alternatieve Therapeuten en K.T.N.O als hbo-niveau bijscholing voor shiatsu therapeuten, acupuncturisten en T.C.M./T.C.G. studenten en therapeuten. Het wordt gezien als een zeer belangrijke toevoeging aan de geschiedenis en diepte van effectieve diagnostiek en behandeling. Hier worden deelnemers ingewijd in de kennis en praktijk die niet in andere opleidingen te vinden zijn in Europa omdat Yuichi Kawada’s werk zo diep geworteld is in de Oriëntaalse benadering.

en_GBEnglish (UK)