De Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu streeft ernaar om haar studenten een solide basis mee te geven waarmee zij hun eigen leven, en dat van hun patiënten, kwalitatief kunnen verbeteren. In deze turbulente en snelle maatschappij, waarin veranderingen elkaar in razend tempo opvolgen, is er een toenemende behoefte aan inwendige rust, stabiliteit en warmte. Het bestuderen, beoefenen en ontvangen van Do-In en Shiatsu geeft die basis. Wil je aan den lijve voelen wat shiatsu en Do-In met je doen? Kom dan naar onze open dag op 25 augustus en ontdek de stille kracht die geneest!

Open Dag NSKS

 

Download hier de brochure in Nederlands en Engels:

De stille kracht die geneest
The quiet power to heal


WELKOM OP ONZE OPEN DAG!

Twee keer per jaar opent de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren. Kijk, proef, voel en geniet van de helende werking van shiatsu met gratis lessen, demonstraties, diagnose en behandeling. Een ervaring die je niet mag missen. Wij verheugen ons op je komst!

Programma

11:00 uur 11.30 uur Open DO-IN les
11:30 uur 12.00 uur Pauze
12:00 uur 13:00 uur Shiatsu demonstratie
13:00 uur 13.30 uur Pauze
13:30 uur 14:30 uur Open Shiatsu les
14:30 uur 15.00 uur Pauze
15:00 uur 16:00 uur Gratis diagnose en behandelen door studenten
16:00 uur Einde. Graag tot ziens bij een van onze cursussen!

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands