Inschrijven voor alles cursussen kan online of via een inschrijfformulier. Voor alle informatie over prijzen, kortingen en aanmelden ga je naar de pagina INSCHRIJVEN.

Welkom op onze Open Dagen!

Twee keer per jaar opent de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren. Kijk, proef, voel en geniet van de helende werking van shiatsu met gratis lessen, demonstraties, diagnose en behandeling. Een ervaring die je niet mag missen. Wij verheugen ons op je komst!

NSKS Open Dag

Op de open dag kun je online shiatsu en Do-In demonstraties en lessen volgen en word je geïnformeerd over onze hoogwaardige opleidingen en bijscholingen op hbo-niveau.

We zullen jullie op deze veilige manier voorlichten over de heilzame werking van shiatsu.

Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken.

Klaar voor echte shiatsu? Kom dan naar onze volgende Open Dag!


Programma

11.00 uur 11.30 uur Do-In en introductie
11.30 uur 12.00 uur Presentatie Klassieke Shiatsu
12.00 uur 13.00 uur Korte les Shiatsu techniek en met Ki werken
13.00 uur 14.00 uur Vraag en antwoord over symptoombestrijding met referenties
14:00 uur 14:15 uur Rondvraag
14.15 uur Sluiting

Informatieboekje NSKS

Voor geïnteresseerden hebben we een prachtige brochure gemaakt vol met informatie over shiatsu en alle opleidingsmogelijkheden bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.

Je kunt hier het informatieboekje De Stille Kracht die Geneest gratis downloaden.
Also available in English: The Quiet Power to Heal

Inschrijven met korting? Download hier de Waardebon Open Dag!


Momenteel gelden de maatregelen van de RIVM/Overheid (minimaal 5 en maximaal 10 studenten in de Dojo, 5 paren elk van eigen huis – dus “safe partners”).

LUCHTREINIGERS DIE MET UV-C LICHT VIRUSDEELTJES VERNIETIGEN

De leszalen in onze school zijn voorzien van drie professionele luchtreinigingsapparaten. De apparaten zuigen alle lucht aan en filtreren de ingezogen lucht via een HEPA-filter dat alle virussen onschadelijk maakt en doodt met specifiek UV-C licht, waardoor de DNA/RNA structuur van het virus beschadigd raakt en het zich niet meer kan vermenigvuldigen. De apparaten staan 24 uur per dag aan.

We kunnen uiteraard niet garanderen dat een apparaat een virusdeeltje opvangt voordat iemand het heeft kunnen inademen, maar het verkleint de kans aanzienlijk omdat infectie plaatsvindt door clusters van druppels of aerosols (die ook opgevangen worden door de luchtreinigers).

Lees hier meer over de werking van deze luchtreinigers.
Download ons Coronaprotocol.