Inschrijven voor alles cursussen kan online of via een inschrijfformulier. Voor alle informatie over prijzen, kortingen en aanmelden ga je naar de pagina INSCHRIJVEN.

Welkom op onze Open Dagen!

Twee keer per jaar opent de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren. Kijk, proef, voel en geniet van de helende werking van shiatsu met gratis lessen, demonstraties, diagnose en behandeling. Een ervaring die je niet mag missen. Wij verheugen ons op je komst!

NSKS Online Open dag via ZoomOp de komende NSKS Open Dag op zondag 30 augustus 2020 zal het er anders aan toegaan dan normaal. Gewoonlijk openen we de deuren van onze school en ontvangen we een groot publiek om ze kennis te laten maken met shiatsu via open lessen en demonstraties.

Dit keer zullen we alle belangstellenden vanwege de coronamaatregelen, online verwelkomen. We hebben onze dojo omgetoverd tot een studio van waaruit we demonstraties zullen vertonen en uitgebreide informatie zullen verstrekken over onze hoogwaardige opleidingen en bijscholingen op hbo-niveau.

Op deze veilige manier kunnen we met elkaar in contact komen en  jullie voorlichten over de heilzame werking van shiatsu. Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken.

In de ruim 30 jaar dat we bestaan is het de eerste keer dat we een Open Dag op deze manier invullen, maar de veiligheid en gezondheid van onze (toekomstige) studenten staat uiteraard voorop.

Meld je nu aan via dit formulier om verzekerd te zijn van toegang tot deze ZOOM meeting en bezoek onze online Open Dag vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis!

Inschrijven met korting? Download hier de Waardebon Open Dag!

Programma van de Live online Open Dag 

11:00 uur 11.30 uur DO-IN en introductie
11:30 uur 12.00 uur Presentatie klassieke shiatsu
12:00 uur 13:00 uur Korte les Shiatsu techniek & met Ki werken
13:00 uur 14.00 uur Vraag en antwoord over symptoombestrijding met referenties
14:00 uur 14:15 uur Rondvraag
14:15 uur Sluiting

Informatieboekje NSKS

Voor geïnteresseerden hebben we een prachtige brochure gemaakt vol met informatie over shiatsu en alle opleidingsmogelijkheden bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.

Je kunt hier het informatieboekje De Stille Kracht die Geneest gratis downloaden.
Also available in English: The Quiet Power to Heal