Inschrijven voor alles cursussen kan online of via een inschrijfformulier. Voor alle informatie over prijzen, kortingen en aanmelden ga je naar de pagina INSCHRIJVEN.

Welkom op onze Open Dagen!

Twee keer per jaar opent de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren. Kijk, proef, voel en geniet van de helende werking van shiatsu met gratis lessen, demonstraties, diagnose en behandeling. Een ervaring die je niet mag missen. Wij verheugen ons op je komst!

Zondag 30 augustus 2020 opent De Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren voor publiek. Gedurende deze dag zijn er op school ervaren docenten en studenten aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken en voor te lichten over de heilzame werking van shiatsu. Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken. Shiatsu zit in de lift dus verspil je tijd niet met amateurs.

Wij bestaan al ruim 30 jaar en zijn meer dan in staat om mensen op te leiden of om te scholen tot hoogwaardige therapeuten op hbo-niveau. Dat zegt niet alleen ons accreditatie-instituut KTNO, maar ook een reeks van professionele beroepsverenigingen die zorgen voor ondersteuning van onze therapeuten. Hier kan je met vertrouwen een nieuw gezond beroep aanleren en tegelijkertijd jezelf gezond en fit houden.

 

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan een van de open lessen, met docenten te praten en te genieten van demonstraties, video’s en gratis diagnose, behandeling en advies. Je kunt de gehele dag binnen komen lopen en bent niet verplicht om het hele programma te volgen. Hieronder vind je het programma en meer informatie over de onderdelen van de open dag.

Adres: Hendrik Zwaardecroonstraat 197 – 199 Den Haag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat op 070 – 3831500, dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 17.00. We hopen je te verwelkomen!

Inschrijven met korting? Download hier de Waardebon Open Dag!

Programma

11:00 uur 11.30 uur Open DO-IN les
11:30 uur 12.00 uur Pauze
12:00 uur 13:00 uur Shiatsu demonstratie
13:00 uur 14.00 uur Pauze
14:00 uur 14:45 uur Open Shiatsu les
14:45 uur 15.00 uur Pauze
15:00 uur 15:45 uur Gratis diagnose en behandelen door studenten
16:00 uur Einde. Graag tot ziens bij een van onze cursussen!

Informatieboekje NSKS

Voor geïnteresseerden hebben we een prachtige brochure gemaakt vol met informatie over shiatsu en alle opleidingsmogelijkheden bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.

Je kunt hier het informatieboekje De Stille Kracht die Geneest gratis downloaden.

Also available in English: The Quiet Power to Heal