level 1B 2019

Een prachtige start van ons nieuwe seizoen met de nieuwe eerstejaarsstudenten en het geavanceerde diagnoseniveau (derdejaars studenten). Het soort weekend waarin iedereen zich goed voelt en zoveel heeft geleerd. Bedankt allemaal, mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Er is meer hulp onderweg voor al die mensen die iemand nodig hebben om hen te helpen.

Misschien wil je meedoen met het 2e weekend. Bekijk hier de agenda voor niveau 1, het is de B-groep en de volgende datum is 02 en 03 november. Je kunt het eerste weekend begin volgend jaar altijd inhalen.

Bekijk het warme en helende begin van ons nieuwe seizoen in de kleine videoclip hieronder:

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands