shiatsu level 1 121019

Ben je nog aan het nadenken of je je wil inschrijven voor het eerste jaar van de hbo-niveau opleiding tot klassieke shiatsu therapeut?

Doe jezelf een plezier en neem dat besluit!

Shiatsu bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Met een shiatsu-behandeling hef je de blokkades in de energiebanen op zodat de levensenergie ‘Ki’ weer vrij kan stromen. Het geeft veel voldoening om op deze manier de kwaliteit van iemands leven positief te kunnen beïnvloeden.

Naast praktische technieken krijg je ook veel mee van oosterse filosofie en geneeswijzen. Deze studie vormt niet alleen een manier om een mooi vak te leren, maar biedt ook inzichten die leiden tot persoonlijke groei.

Shiatsu is de stille kracht die geneest. Verwelkom deze bijzondere kracht in je leven en schrijf je nu in voor de nieuwe cursus shiatsu niveau 1 die op 12 oktober 2019 begint. Alle informatie over inhoud van de cursus vind je hier: Shiatsu niveau 1

Draag een vriend aan en verdien €100,-
De helende kunst van Shiatsu is er voor iedereen. Daarom biedt de NSKS een €100,- vergoeding* aan elke student die een vriend of vriendin introduceert op de opleiding**. Dat is de helende kunst van het delen.

*Vergoeding wordt uitgekeerd bij het ontvangen van de volledige betaling door de nieuwe student.
**Deze aanbieding geldt alleen als de nieuwe student zich inschrijft voor een van de opleidingsjaren (1e, 2e, 3e, of 4e)

nl_NLNederlands