NSKS online shiatsu lesson

De tweede nuttige, praktische les in Shiatsu voor jezelf. Voor iedereen die geen expert is, dus je kunt allemaal profiteren van deze oefening en de kracht vinden om jezelf en je partner beter te laten voelen in tijden van onrust en verwarring.

Ik hoop dat je ervan kunt genieten en laat het ons weten als het voor jou werkt. Jouw feedback helpt ons om elke les voor jou beter te maken. Je vragen zijn welkom. Privé online lessen komen eraan.

Bedankt allemaal en blijf gezond.

Als je de eerste film hebt gemist, kun je deze hier terugkijken NSKS Shiatsu lesson and tips 1.

 

 

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands