Open dag NSKS

Zondag 26 augustus 2018 opent De Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren voor publiek. Gedurende deze dag zijn er op school ervaren docenten en studenten aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken en voor te lichten over de heilzame werking van shiatsu.

Een ervaring die je niet mag missen!

Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken. Shiatsu zit in de lift dus verspil je tijd niet met amateurs.

 

Wij bestaan al ruim 30 jaar en zijn meer dan in staat om mensen op te leiden of om te scholen tot hoogwaardige therapeuten op hbo-niveau. Dat zegt niet alleen ons accreditatie-instituut KTNO, maar ook een reeks van professionele beroepsverenigingen die zorgen voor ondersteuning van onze therapeuten. Hier kan je met vertrouwen een nieuw gezond beroep aanleren en tegelijkertijd jezelf gezond en fit houden.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan een van de open lessen, met docenten te praten en te genieten van demonstraties, video’s en gratis diagnose, behandeling en advies. Je kunt de gehele dag binnen komen lopen en bent niet verplicht om het hele programma te volgen. Hieronder vind je het programma en meer informatie over de onderdelen van de open dag.

Adres: Hendrik Zwaardecroonstraat 197 – 199 Den Haag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat op 070 – 3831500. Open op dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 17.00.

We hopen je te verwelkomen!

Programma

Start – 11.00      Deuren Open

11.30 – 12.30   Open Do-In les   
 
12.30 – 13.00  PAUZE – INFO zaal en inschrijven met kortingen
 
13.00 – 14.00  Shiatsu demonstratie
 
14.00 – 14.30  PAUZE – INFO zaal en inschrijven met kortingen
 
14.30 – 15.30  Open Shiatsu les
 
15.30 – 16.00  PAUZE – INFO zaal en inschrijven met kortingen
 
16.00 – 17.00  Gratis diagnose en behandelen
 
Einde – 17.00   Graag tot ziens bij een van onze cursussen!     

Alan Nash

Alan Nash werd op 14 mei 1946 geboren in Londen en kwam in 1979 als computer deskundige naar Nederland. Hij koos een ander pad en volgde een studie ‘Bio metabolism European Laboratory for Nutrition and Nutrients’ bij Professor Drs. E.F. Vogelaar én de Shiatsu opleiding bij Yoshinori Miyashita in Amsterdam. Daarna studeerde hij onder Yuichi Kawada Sensei en Kazunori Sasaki traditionele oosterse geneeskunde en diagnostiek. Hij slaagde cum laude en richtte de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu op. In de jaren daarna heeft Alan zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die binnen de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.
nl_NLNederlands